McDonald’s Alblasserdam kiest voor Peper Brandveiligheidstrainingen vanwege de flexibiliteit
Vanwege de zeer ruime openingstijden zocht McDonald’s Alblasserdam een zeer flexibele aanbieder van BHV-trainingen: Peper Brandveiligheidstrainingen
Bij McDonald’s kom je bijna nooit voor een dichte deur. Ook vestiging Alblasserdam van de wereldwijde fastfoodketen is zeven dagen per week open: van zeven uur in de ochtend tot één uur ‘s nachts. En in het weekend zelfs tot vier uur ‘s nachts. Dan is het lastig - zo niet onmogelijk - om een moment te vinden dat het voltallige team gezamenlijk een BHV-training kan volgen. “Peper Brandveiligheidstrainingen gaat hier heel flexibel mee om”, vertelt restaurantmanager Paul van Dijk.
Flexibele BHV-trainingen
Van Dijk zocht in 2016 voor de BHV-cursussen een partner die trainingen in de buurt verzorgde. “Het liefst heel dichtbij, maar niet in ons restaurant. Want dat is vanwege onze zeer ruime openingstijden ondoenlijk”, vertelt Van Dijk. Via Google kwam hij uit bij Peper Brandveiligheidstrainingen: “We volgen de trainingen in Hotel Van der Valk in Ridderkerk, op slechts vijf minuutjes van ons restaurant. En voor deze trainingen kunnen wij per persoon inschrijven, er is geen minimumaantal. Soms gaan we met een groep van een man of zes, soms schrijven we slechts één medewerker in, bij Peper Brandveiligheidstrainingen is dit allemaal mogelijk.”
Professioneel en persoonlijk
Sinds van Dijk Peper Brandveiligheidstrainingen benaderde, heeft hij nooit meer naar een andere aanbieder gezocht: “De trainingen zijn professioneel en persoonlijk. De locatie is uitstekend en het eten en drinken tijdens de trainingsdagen is prima verzorgd. Onze trainer heeft kennis van zaken en neemt altijd de tijd om in te gaan op specifieke vragen. In ons geval moet je dan denken aan bijvoorbeeld het bestrijden van vetbranden. Het totaalplaatje klopt, wij zijn zeer tevreden.”